Elevarbeid - heklet teppe - auksjoneres bort!

Teppe-stoler-auksjon
Elevene ønsker å selge teppet gjennomen auksjon der særlig bedrifter utfordres til å komme med bud.

Elever som går på Utvidet Praksis er elever med behov for spesielt tilrettelagt opplæring – vanlig er mer praksis som del av opplæringen. Dette har noen av elevene benyttet til å lage flotte håndverksprodukter.

• Teppet er i 100 % ull og måler 2,30 m. x 1,35 m.
  • Minimumspris for teppet er 2 000,- kr.

Elevene vil at overskuddet fra salget skal gå til solidaritetsprosjektet elevene ved Godalen vgs. har i Sør-Afrika.

Mer info om teppet og stolene gir Eli Berg svært gjerne på bl.a. telefon 907 33 668. Hun formidler også kontakt til elever som har laget gjenstandene.

Bud på teppet gis til Geir Lund på telefon 51 84 68 78 eller på epost: geir.lund@skole.rogfk.no

Innkomne bud og utviklingen av budrundene vil fortløpende bli formidlet på hjemmesiden vår og på Facebook-profilen vår.

Facebook-siden vår: www.facebook.com/godalenvgs

Nett-Auksjonen for teppet er åpen nå - avsluttes lørdag 9. mai 2015 kl. 12.00. Dersom teppet ikke er solgt i nettauksjonen overføres det til auksjonen på Loppemarkedet til Godalen vgs. lørdag 9. mai med start kl. 11.00. Auksjonen starter kl. 12.00.

Loppemarkedet har mange spennende og unike lopper :-) + mye sosialt som sjonglering, ansiktsmaling, lappesalg, stort utvalg kaker, is og mye mer!