• Forside
  • Aktuelt

Elevenes solidaritetsaksjon støtter yrkesskole i Viet Tri, Vietnam

elever viet tri

SOS-barnebyer driver blant annet en yrkesfaglig videregående skole i Viet Tri som tilbyr utdanning til ungdom fra både SOS-barnebyers programmer og basert på lokalområdets behov. Det er denne skolen elevene samler inn penger til.

Innsamlingsdag for yrkesskolen i Viet Tri er onsdag 20.mars 2019. Du kan bidra - klikk her for mer info.

SOS-barnebyer har barn og ungdoms behov i fokus og jobber for at hvert enkelt skal få oppfylt sine grunnleggende rettigheter til omsorg, helse, utdanning og til å bli hørt.

Til tross for Vietnams betydelige økonomiske framgang de siste par tiårene, lever mange familier i denne regionen fortsatt i stor fattigdom. Ekstremvær og tørke bidrar også til dårlige leveforhold. Svært mange barn og unge har ikke tilgang på utdanning! Det er disse ungdommene som får hjelp gjennom elevenes solidaritetsaksjon.

Elevene samler inn penger til prosjektet på ulike måter i løpet av året, men med hovedvekt på aksjonsdagen:

Mari Bull-Njaa

Miljøkoordinator