Nytt betalingsalternativ i Kantine Matbiten

QR-kode

Kantine Matbiten tar i bruk mCash

Fra mandag 29. februar tilbyr vår kantine Matbiten kjøp via mobilen ved bruk av mCash.

Hele varesortimentet i Matbiten vil ligge inne i appen mCash. Der kan en enkelt velge hva en vil kjøpe, betale og hente varene.

Miniprogrammet (appen) er gratis å laste ned og er tilgjengelig for Android og IOS. Etter å ha registrert deg i miniprogrammet kan du enkelt inne i miniprogrammet velge hva du vil kjøpe i Matbiten. All mat og alle andre varer vil være listet i miniprogrammet og være oppdatert hver morgen. Dette betyr at en vare kan bli utsolgt sjøl om varen er «bestilt / kjøpt» via miniprogrammet. Da gjennomføres ikke transaksjonen (betalingen) og ingen penger går ut av mCash-kontoen din.

Ved kjøp i miniprogrammet så vises dette i appen – dette viser du til den som jobber i Matbiten som så godkjenner dette ved å sveipe over kjøpet samtidig som du får varen. Det er viktig at du ikke sjøl sveiper over kjøpet.

mCasher gratis å bruke!

For mer info, se linker til høyre her på siden, klikk vedlagte pdf, snakk med Simon i Matbiten eller les mer på nettet.

Bruk QR-koden for å hente miniprogrammet og for å se menyen til Matbiten.

PS
Du kan fortsatt bruke kontanter og kort.

 

Er dette sikkert å bruke?:

Betaling via mCash er like sikkert som betaling via minibank og kort. Eventuelt misbruk er lett å spore og å stanse. Risikoen for misbruk er svært lav – så lenge ingen får tak i koden din + mobilen din. I tillegg vil en alltid ha oversikt over bruken på mobilen.

Det er ingen aldersgrense på å bruke mCash, men en må være 18 år eller eldre for å overføre penger til en mCash-konto som kan brukes til betaling. Dermed må elever som er under 18 år få overført penger til sin mCash fra en som er over 18 år – f.eks. fra foreldrene. For mer info, les vedlagte pdf og på nettet: http://help.mca.sh/hc/no | https://mca.sh/no/

Bruk QR-koden for å hente miniprogrammet og for å se menyen til Matbiten.

 

 

Del denne artikkelen på: