VELKOMMEN til Godalen vgs.

Skoleåret 2017-2018 starter torsdag 17. august 2017.
VG2-, VG3- og VG4 Påbygg-elevene skal møte kl. 09.00.
VG1-elevene skal møte kl 11.00.
Elever på lærlingskolen får egen beskjed om skolestart.

(klikk overskriften for å lese mer)

Her får du orientering om

Første skoledag

Alle elevene skal møte i kroppsøvingssalen. Den ligger på det som vi kaller plan 3, rett ved kantinen.  Når du kommer til Godalen vgs. fra Østre Ring (f.eks. med buss eller tog) så ser du rett på plan 4 (4. etasje). Hovedinngangen vår er ned bakken rett til venstre for skolen. Der vil du finne en stor dør på høyre side. Rett innenfor døren vil du til høyre se kroppsøvingssalen.

I kroppsøvingssalen vil du bli presentert for skolens ledelse etter at rektor har ønsket deg velkommen. Så vil du (og de andre elevene) bli fordelt på det programområdet dere skal studere på. Hvert av programområdene samles så hver for seg og lærerne blir presentert. Etter dette blir du fordelt på den klassen du skal gå i og får møte kontaktlærer og medelever.

Kontaktlærer orienterer dere og deler blant annet ut timeplanen. Du vil blant annet få vite noe om hvilket utstyr som kreves for studiet ditt hos oss og hva som skal skje resten av den første skoleuka.

Hvordan kommer du deg til Godalen vgs.?

Skolen vår ligger i Østre Ring 55. Det er rett ved Godalen badeplass og rett nedenfor de to boligblokkene i Godalen. Vi er en stor skole med over 22 000 m², men vi ser ikke så stor ut fra utsiden...  Klikk her for kart - GoogleMap (åpner i nytt vindu)

Mange av oss er avhengig av offentlig transport for å komme til skolen.

Fra Stavanger sentrum går buss nr. 13 ca. en gang i timen - bussen stopper rett utenfor Godalen vgs. i Østre Ring. [Tar 10 min. fra sentrum og går fra sentrum 7.34, 8.04, 9.04 osv. Går fra Godalen vgs. kl. 11.14, 12.14, 13.14, 14.14, 14.44, 15.14, 15.44 osv.

Kolumbus: rutetabell for Stavanger-området (pdf) |  Kolumbus: ruteplanleggeren |  Kolumbus: apper

NSB: reiseplanlegger |  NSB: apper

Ellers går bussene nr. 23 og 11 til sammen mer enn 16 ganger i timen! De går fra sentrum av Stavanger til krysset Hillevågsveien og Strømsbrua. Samme sted stopper også toget som går 4 ganger i timen fra Stavanger-sentrum og fra Sandnes. Fra krysset mellom Hillevågsveien og Strømsbrua tar det ca. 10 min. å gå til skolen. Du går da over Strømsbrua mot tunnelen, men svinger veien som går til høyre rett før tunnelen.

Fra Sandnes kan du ta buss nr. 2 i tillegg til toget. (Ved å ta toget kommer du raskere frem.) Buss nr. 2 fra Sandnes stopper i krysset Hillevågsveien og Strømsbrua.

Fra Forus kan du ta buss nr. 3 - som stopper i krysset Hellevågsveien og Strømsbrua.

Bærbare datamaskiner

Klikk her for å lese om bærbare datamaskiner (åpner i nytt vindu)

Lærebøker

Klikke her for å lese om lærebøker og annet læremateriell (åpner i nytt vindu)

Kantiner m.m.

Godalen vgs. har to kantiner: Matbiten og Utsikten. Den ene, Matbiten, åpner med en gang skolen kommer i gang. Den andre vil åpne etter kort tid. Klikk her for å lese mer (åpner i nytt vindu)

Godalen vgs. serverer gratis frokost hver morgen i Matbiten!

Vi gleder oss til å treffe deg!