"Vår mat og våre verdier" - ytring i Stavanger Aftenblad

RM_matA

 

17 aktører innen mat og restauranter i Stavanger sier hva de mener om at Restaurant- og matfag foreslås lagt ned ved Godalen vgs. Ytringen fra disse sto i Stavanger Aftenblad onsdag 27. mai.

Se lenger nede for lenke til artikkelen i Stavanger Aftenblad og oversikt over de 17 i bransjen som har ytret seg.

Lenke til ytringen / oppslaget i Stavanger Aftenblad:
 http://www.aftenbladet.no/meninger/Var-mat-og-vare-verdier-3705134.html

Følgende 17 innen mat og restauranter i Stavanger har skrevet under på ytringen:

Petter Mugaas Joakimsen
Herlige Stavanger Restauranter

Kjartan Skjelde
Tango og Fish & Cow

Sven Erik Renaa
Renaa Restauranter

Tom Helge Sørensen
Ostehuset

Albert Idsøe
A. Idsøe

Else Rødland
Matmagasinet

Ruth Rødland
Matmagasinet

Gunnar Hvarnes
Matkonsulent/rådgiver

Arne Joakimsen
Herlige Stavanger Restauranter

Karl Erik Pallesen
Fisketorget i Stavanger

Tommy Ranti
Gastronomisk Institutt

Andreas Myrvold
Spiseriet - Konserthuset

Nina Sviland
Bølgen og Moi

Craig Whitson
Grillkongen

Lars Roaldkvam
Choice Airport Hotel

Filip Bendi
Restaurant Daniel, New York

Thomas  Hoøy
Wilberg

Del denne artikkelen på: