Vellykket utstillingsåpning!

maritim utstilling_1

Elever ved linjen for design og håndverk har de siste ukene jobbet med "Prosjekt maritim", og i dag var det endelig tid for utstillingsåpning! "Prosjekt maritim" er et samarbeid mellom Museum Stavanger og Godalen vgs, så utstillingen kan du se i Stavanger maritime museum sin foajé f.o.m. torsdag 14. april.

maritim utstilling_2

I prosjektet har elevene i vg1 DH prosjekt til fordypning tekstil, vg2 Design og tekstil, vg2 Interiør og utstillingsdesign, og vg3 Kjole og drakt bidratt med veldig mye spennende. De har latt seg inspirere av havet, og resultatet har blitt kjoler med silketrykk, plagg av sykkelslanger og paljetter i en ramme av en spraymalt bakgrunn og maritime rekvisitter.  Se også Museum Stavanger sine sider: her.

Elevene skal også delta med maritiminspirerte klær og andre spennende plagg i en moteoppvisning på Arneageren lørdag 16. april kl. 13.00 og kl. 14.30. Dette bør du ikke gå glipp av!

maritim utstilling_3
maritim utstilling_4