Helsesøster

Velkommen til skolehelsetjenesten!

Det er Aslaug Sandanger som er helsesøster her på skolen.

Kontortiden på skolen er hver mandag kl. 8.00 - 14.00 og hver onsdag kl. 8.00-14.00.

Helsetjenesten har kontor nederst i skolebygget - på rom 375.

Ingen trenger ikke å bestille tid og alle kan bare komme innom når det passer.

Dersom det ønskes å avtale tid på forhånd, så kan det gjøres på telefon eller epost.

Aslaug: 458 70 544  / 51 91 38 04. Epost: aslaug.sandanger@stavanger.kommune.no

(Kun timeavtaler eller korte beskjeder på epost pga. taushetsplikten)

Både elever, foresatte og skolens personale er velkomne til å ta kontakt dersom en har spørsmål vedrørende helse, trivsel og utvikling.

Aktuelle problemstillinger / tema som tas opp:

Personlige problemer og bekymringer knyttet til skole, hjemmeforhold og fritid. Trivsel, klassemiljø, skolevegring/skolefravær, mobbing, konflikter og nedsatt konsentrasjon. Seksualitet, graviditet, overgrep, prevensjon, kjønnssykdommer, fysisk og psykisk smerte, magesmerter, hodepine og søvnvansker, stress/press og bekymring. Spiseproblemer, tristhet, selvskading, sorg, rus, praktiske utfordringer og problem når foreldre ikke bor sammen. Nettvett og nettbruk. Og mer.

Vi kan også snakke med helsesøster på:

Helsestasjonen for ungdom. Dette er et tilbud til deg som er mellom 16 og 19 år og som bor i Stavanger kommune, eller er elev ved en videregående skole i Stavanger.

Helsestasjonen ligger på Nytorget, midt i Stavanger sentrum og har åpent hver tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 11.00- 17.00. Tlf: 900 93 544.

Tilbudet er gratis og helsesøstre har taushetsplikt.

Ønsker dere alle velkommen!

Mer info på  http://www.ungistavanger.no/

Mari Miljøkoordinator

Vår Miljøkoordinator er Mari Bull-Njaa og hun treffes på 977 80 886

Alle elever har rett på god rådgiving! Det får du av Ingrid, Hans Eivind, Vigdis, Thomas og Kenneth!