Helsesøster

ordsky helsesøster 2017

Velkommen til skolehelsetjenesten!

Det er Aslaug Sandanger som er helsesøster her på skolen.

Kontortiden på skolen er:

- mandag kl. 8.30 - 14.30

- onsdag kl. 8.30-14.30.

Helsetjenesten har kontor nederst i skolebygget - på rom 375.

Ingen trenger ikke å bestille tid og alle kan bare komme innom når det passer.

Dersom det ønskes å avtale tid på forhånd, så kan det gjøres på telefon eller epost.

Aslaug: 458 70 544  / aslaug.sandanger@stavanger.kommune.no

(Kun timeavtaler eller korte beskjeder på epost pga. taushetsplikten)

Aslaug kan også treffes på telefon 51 91 38 04 på tirsdager, torsdager og fredager.

Både elever, foresatte og skolens personale er velkomne til å ta kontakt dersom en har spørsmål vedrørende helse, trivsel og utvikling.

Aktuelle problemstillinger / tema som tas opp:

Personlige problemer og bekymringer knyttet til skole, hjemmeforhold og fritid. Trivsel, klassemiljø, skolevegring/skolefravær, mobbing, konflikter og nedsatt konsentrasjon. Seksualitet, graviditet, overgrep, prevensjon, kjønnssykdommer, fysisk og psykisk smerte, magesmerter, hodepine og søvnvansker, stress/press og bekymring. Spiseproblemer, tristhet, selvskading, sorg, rus, praktiske utfordringer og problem når foreldre ikke bor sammen. Nettvett og nettbruk. Og mer.

Du kan også snakke med helsesøster på:

Helsestasjonen for ungdom. Dette er et tilbud til deg som er mellom 16 og 19 år er elev ved en videregående skole i Stavanger.

Helsestasjonen ligger på Nytorget, midt i Stavanger sentrum og har åpent hver tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 11.00- 17.00.

Helsestasjonen har vakttelefon du kan ringe alle hverdager kl. 8.00-15.00 Tlf: 900 93 544.

Tilbudet er gratis og helsesøstre har taushetsplikt.

De ønsker alle velkomne!

Mer info på  http://www.ungistavanger.no/

Mari Miljøkoordinator

Vår Miljøkoordinator er Mari Bull-Njaa og hun treffes på 977 80 886

Alle elever har rett på god rådgiving! Det får du av Ingrid, Hans Eivind, Vigdis, Thomas og Kenneth!