Vg1 Elektrofag

• Vg1 Elektrofag

Klikk bildet for flere bilder.

På VG1 Elektrofag får du din første erfaring med elektrisk og elektronisk arbeid og installasjon.
Du lærer blant annet om grunnleggende bruk av verktøy og instrumenter. Du lærer også å tolke tegninger, instruksjoner og regler. HMS (Helse/Miljø/Sikkerhet), samarbeid og ansvar er også viktige elementer i undervisningen.

Verksted og klasserom

Vg1 Elektrofag disponerer 3 kombinerte klasserom og verksted samt 3 eksterne arbeidsbrakker som brukes til praktisk arbeid med virkelighetsnære arbeidsoppgaver.

Organisering av læringsarbeidet

Skolen vektlegger arbeid der praksis og teori blir knyttet sammen. Vg1 Elektro er et generelt første år der du får kjennskap til ulike fagretninger som du kan utdanne deg i.

I faget yrkesfaglig fordypning får du mulighet til å prøve ut enkelte eller flere sider av aktuelle lærefag som du er spesielt interessert i. Vi tilbyr fordypning i våre VG2 tilbud. Her legges undervisningen opp med vekt på å skape praktiske og virkelighetsnære arbeidsøkter. Arbeid innen

Elektrofag krever personlige egenskaper som nøyaktighet, systematisk sans, logisk tenkemåte, god serviceinnstilling og evne til problemløsning.

Fag- og timefordeling (tallene angir klokketimer pr. år)

Fellesfag:

• 56 Norsk
  • 56 Engelsk
  • 84 Matematikk
  • 56 Naturfag
  • 56 Kroppsøving

Felles programfag:

• 140 Automatiseringssystemer
  • 197 Data- og elektronikksystemer
  • 140 Energisystemer
  • 168 Yrkesfaglig fordypning

Veien videre:

Etter VG1 Elektrofag tilbyr Godalen vgs.

• Vg2 Automatisering
  • Vg2 Elenergi
  • Vg2 Kulde- og varmepumpeteknikk

Velg rett, velg Godalen

Vi ønsker deg velkommen til oss!

Greta Bernhoff

Avdelingsleder